top of page

REFERANSER

Coptikk logo.jfif

Sammen med Fjell og Fjord Konferanser fikk vi på kort tid planlagt og gjennomført en digital samling for 170 optikerbutikker i C-Optikk. Opplevelsen av at vi to dager hadde egen «TV-sending» med faglig innhold både live fra studio og livestream fra USA var inspirerende og ga stort utbytte for butikkene. Våre dyktige leverandører fikk også vist seg fram på en god måte. At innholdet er tilgjengelig for butikkene i portalen en periode etter sendingene er veldig verdifullt. Vi opplevde Fjell og Fjord konferanser som profesjonelle og løsningsorienterte i prosessen med å lage en digital samling for butikkene.

Olav Vikesdal

C-Optikk AS

NSFLIS lokalgruppen i Troms var arrangør av NSFLIS GF og Fagkongress i 2017.

I den forbindelse har Fjell og Fjord konferanser, som tidligere, vært NSFLIS’s konferansebyrå. Det har vært en stor trygghet for oss i lokalgruppen. Vi har hatt en tett dialog siden forrige konferanse var over, samt gjennom hele året. De har god oversikt, er tydelig og løsningsorientert. Det kommer hele tiden fram hva vi som lokalgruppe må ta stilling til og hva vi kan glemme, fordi det er deres oppgaver. De har hatt god kontakt med samarbeidspartnere, som hotell, utstillere og teknikere. Formidler informasjon i henhold til det som er nødvendig for alle parter. Å ha en slik kompetanse med på laget når man skal arrangere en stor kongress er uvurderlig. De kjenner NSFLIS gjennom år og kan veilede lokalgruppen på bakgrunn av erfaringer man har gjort seg tidligere. Dette har de god kontroll på!

Heidi Ståhl har vært vår kontakt og en meget dyktig sådan. Hun er vennlig, rolig, tydelig og alltid tilstede. Uansett hva man lurer på, kommer det tydelig og raske svar. Under kongressen er hun diskre tilstede. Har god oversikt og holder alle samarbeidspartnere informert til enhver tid. En uvurderlig person, kort og godt! 

Vi i lokalgruppen i Troms takker hjerteligst for samarbeidet!


Rita Paulsen

Leder NSFLIS lokalgruppen i Troms

bottom of page