top of page

Trygge møter og konferanser med pålagte tiltak og smittesporing!


Vi i Fjell og Fjord Konferanser AS har de siste månedene tilegnet oss bred og solid kompetanse på smittevern-beredskap for alle typer av sammenkomster.


Det være seg alt fra en større konferanse med flere konferansespor og rotasjonsprogrammer, til mindre møter, ansattsamlinger og sosiale treff.Med oss på laget tar vi deg og dine deltaker fra A-Å på en trygg og forsvarlig måte.


  • FORHANDLING! Vi bestiller og forhandler både pris og betingelser for deg slik at du får forutsigbarhet i en usikker tid. Vi følger opp betingelsene underveis.

  • INFORMASJON! Vi setter opp informasjon om spesifikke smitteverntiltak for din samling som kan brukes på hjemmesider, i en invitasjon eller påmeldingside.

  • SYSTEM! Vi kan sette opp påmeldingsystem for dere hvor alle behov dekkes. Informasjon før, under og etter arrangementet, valgmuligheter, deltakerservice og økonomisystem. Tilrettelagt for smittesporing.

  • PLANLEGGING! Vi innhenter og lager bordplasseringer og hjelper deg med programoppsett og øvrig planlegging. Tidkrevende spesielt i disse tider.

  • ANSVARLIG ARRANGØR! Vi kan være din smittevernansvarlig på stedet, eller vi bidrar til at du har det du trenger og føler deg trygg. Smittevernansvarlig er bindeleddet mellom hotell/arrangementsted og myndigheter og skal være fritatt andre oppgaver på stedet og være tilgjengelig. Med oss på lag, garanterer vi riktig tiltak og umiddelbar smittesporing for myndighetene.

Bestill innen 31. oktober og få alt inkludert for kun 275,- pr. person

Prisene gjelder for grupper fra 25 personer og oppover og forutsetter arrangementkontrakt gjennom oss for gjennomføring i 2020/2021. Tilstedeværelse mot timepris. Prisen er eks. mva.


  • DIGITALT! Mot en ekstra kostnad, kan vi sette opp hjemmesider for dere og lage konferanse-App. Vi formidler studioer og digitale møteplattformer for hel-digitale løsninger eller kombinasjon. Vi har fantastiske partnere og kan tilby deg meget gunstige priser

Vi har gode referanser fra offentlig og privat sektor, forbund og foreninger. Ta kontakt for en uforpliktende prat da vel!


63 80 65 10 / post@fjellogfjord-konferanser.no

Comments


bottom of page