top of page

Stolt samarbeidspartner til Elkjøp Nordic - CAMPUS

I våres stod vi for deltakerhåndteringen til CAMPUS for første gang. Dette er Elkjøp Nordic sin årlige, interne opplæringsmesse. Rundt 5500 ansatte og leverandører var innom CAMPUS 2022 i løpet av de 4 ukene arrangementet varte.


CAMPUS er et stort og komplekst arrangement med mange kategorier, deltakerspor og innkvartering på forskjellige hotell. Det var med andre ord en omfattende oppgave vi tok fatt på. Takket være kreative ansatte her hos oss og et godt og fleksibelt påmeldingssystem, fant vi sammen med Elkjøp gode løsninger som passet arrangementet deres perfekt. Vi er stolte og ydmyke over at Elkjøp igjen ønsker å samarbeide med oss i forbindelse med CAMPUS 2023. Vi takker så mye for tillitten!

Vi kan absolutt anbefale Fjell og Fjord Konferanser som samarbeidspartner.

De er profesjonelle, løsningsorientert og fleksible, noe som behøves på ett stort prosjekt som CAMPUS er for oss. Prosessen fra oppstart var ryddig og effektiv og det er ingen tvil om at de har riktige mennesker og kompetanse på det de gjør.

Stine Svendsen - Elkjøp Nordic AS


 

Planlegger du konferanse/messe som krever god og profesjonell håndtering av deltakerne? Vi skreddersyr påmelding til ditt arrangement. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.


Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page