top of page

Vinner av HSMAI - "Beste konferanse 2018"


Hvert år arrangeres HSMAI Awards for å feire de fremste utøverne innenfor reiselivs- og eventbransjen. Denne gang stakk Fjell og Fjord Konferanser av med seieren for "Beste Konferanse 2018"


UMOE Restaurants arrangerte høsten 2018 sitt faste arrangement for sine restaurantsledere og hovedkontor. Konferansen satt bærekraft i fokus, både innenfor mat, mennesker, miljø og kultur.


Fjell og Fjord Konferanser var en viktig partner i planleggingen i alle ledd - program, foredragsholdere, app, utstilling og to sosiale kvelder.

Og ikke minst - å beholde den røde tråden gjennom hele arrangementet!Juryens begrunnelse

Målet med årets konferanse var å bygge en samlet bedriftskultur på tvers av organisasjonen, synliggjøre verdiskapning, inspirere og skape forståelse for felles fremtidsfokus samt at bedriften i gjennom drift skal utgjøre en positiv forskjell både lokalt og internasjonalt.

Fjell og Fjord Konferanser tok gull i "Årets Beste konferanse 2018" med Umoe Restaurants – Sustainable growth. Fotograf: Camilla Bergan.

Selve oppsettet av eventet, program og integrering av hele organisasjonen viser at kunde og byrå har evne til å tenke nytt og har stor grad av seriøsitet. De har likevel greid å beholde lekenhet og å bygge kultur på tvers i organisasjonen samt holde fokus på bærekraft og motivere til å gi tilbake.

På evalueringen av konferansen gav de ansatte karakter 4,4 av fem mulige, ved spørsmål om relevante og verdi for deltakerne, samt 4,5 når det gjelder stolthet internt i organisasjonen.

Og vinneren er Fjell og Fjord Konferanser for Umoe Restaurants Konferansen 2018 – Sustainable Growth. HSMAI gratulerer!Fjell og Fjord Konferanser AS takker UMOE Restaurants for tilliten.

Kommentarer


Kommentarsfunktionen har stängts av.
bottom of page