top of page

Vi er stolte av at vi nå kan kalle oss en miljøfyrtårn-bedrift


Som bedrift har vi iverksatt konkrete og lønnsomme bærekraftstiltak, for å bidra til økt kunnskap og bevisstgjøring innenfor tema bærekraft – både internt, blant våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Fjell og Fjord Konferanser jobber nå helhetlig, systematisk og langsiktig med tiltak som bidrar til en grønn fremtid.


Miljøfyrtårn er den første nasjonale ordningen i Europa som er blitt anerkjent av EU. Det betyr at sertifiserte virksomheter kan fremlegge Miljøfyrtårn-sertifikatet som dokumentasjon når offentlige oppdragsgivere i andre europeiske land gjennomfører anbudskonkurranser, og det er stilt krav om EMAS eller andre miljøledelsessystemer.

Vi oppfordrer også deg til å være mer miljøbevisst. Vær oppmerksom på kildesortering, tenk deg om neste gang du skriver ut en mail - og slå av lyset i rom du ikke befinner deg i!


"Vi ønsker at vårt arbeid med Miljøfyrtårn skal inspirere ansatte, samarbeidspartnere, kunder og leverandører til å ha en bevisst holdning til energiforbruk og avfallshåndtering"


Hvilke miljøbevisste tiltak gjør du i hverdagen?


Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page